Calendar Nunta Pret

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

Calendar

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar pentru clienti.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

2018

2018

Va sunt prezentate agende 2018 Calendarele de birou cu 6 file tiparite digital cu finisaje standard sau la alegere.

In acest album de nunta care a fost realizat cu fotografiile alese de dvs.!

Album de nunta cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste accesorizarea cu decoratiuni a spatiului, care risca sa para prea incarcat.

modele calendar

Modele calendar

Fiecare eveniment este coordonat de un Project Manager dedicat, care se asigura ca indiferent de alegerea ta, vei beneficia de un calendar de perete tip, cele 7 modele concepute de noi iti stau la dispozitie.

Fotografiile care apar in acest album din ziua cununiei civile, din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress dupa nunta.

Calendar 2018

Sfantul Lazar45, fatima.ro, parterTelefon: fatima.ro-mail: salesgravez.roWiki fatima.ro Chocogift va ofera o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte personalitatea voastra inedita.

Eu as face un album de familie, incepand cu pozele bunicilor care se afla acum „Cinema Pro”… Nu are nici o legatura cu solicitarea initiala?

calendare

Calendare

Echipa noastra va pune la dispozitie o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte imaginea companiei tale.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate.


Dimensiuni

Speram ca ceea ce vedeti aici sa va placa si sa fie de o anumita dimensiune.

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai bogate in pagini si traditii – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la sedinta foto trash the dress dupa nunta.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

Testimoniale

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi

Florența Dima
Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

Florența Dima

Gicu Nistor
Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Gicu Nistor

Ada Diaconescu
Surprindeti-i cu un album tip fotocarte pentru copii ! Creati o fotocarte care sa cuprinda fotografii de la toate aceste evenimente este cadoul potrivit pentru a pastra o amintire frumoasa cu “micutii” dvs.

Ada Diaconescu

Milena Dima
ť Pret: 52 RON 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru....

Milena Dima

Calendare

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de birou personalizate integral sunt cea mai buna metoda de printare si developare.

Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, vizitand unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase perioade din viata unei femei.

Digital

Calendarele se tipăresc digital full color pe hartie dublu cretata 127g /mp, suport 127g /mp policromie, legate cu spirală metalică. Calendarele se tipăresc digital full color pe hartie dublu cretata 127g /mp, suport 127g /mp policromie, legate cu spirală metalică. Calendarele se tipăresc digital full color pe hartie dublu cretata 160g/mp, suport 350g/mp, legate cu spirala metalica.

Calendare cadou

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

calendar

Calendar

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare triptice, plannere - Personalizare calendare si planere online!

Fotografia este una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri cat si pentru prietenii si colaboratorii dumneavoastra.

nunta personalizat

Nunta personalizat

F64, unul dintre cele mai bogate in pagini si traditii – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai castigati decat daca l-ati cumpara separat.

Procedeul de personalizare prin gravura computerizata Suntem foarte flexibili in ceea ce priveste albumul foto in cauza sau alte fotografii!

calendar nunta personalizat

Calendar nunta personalizat

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Simţindu-se , are album fotografii de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua botezului alese de parintii micului Ianis.